Electronic Arts heeft haar succesvolle franchise Need for Speed nieuw leven in geblazen de laatste tijd. Eerst was daar Need for Speed: Shift, welke nog niet zo lang geleden is uitgebracht en helaas niet zo heel goed werd ontvangen. Daarnaast hadden ze de succesvolle Hot Pursuit in een nieuw jasje gestoken, welke wel menig gamer verbaasde.

Zoals al bekend was komt er een tweede deel aan van Need for Speed: Shift en de vraag was wanneer. Het is eigenlijk best opmerkelijk dat deel twee in zeer korte tijd na deel één komt, maar dat doen ze met een reden. Ze willen met Shift 2: Unleashed de strijd aangaan met Gran Turismo 5 voor de PlayStation 3 en Forza Motorsport 3 voor de Xbox 360.

Of dat ze ook gaat lukken, dat kunnen we vanzelf meemaken als de game uitkomt en dat is vandaag officieel bekend gemaakt door Electronic Arts. Need for Speed komt met Shift 2: Unleashed terug in de winkels op 24 en 25 maart in Europa en een paar dagen later op de 28e in Amerika en dat laten ze gelijk even zien in onderstaande teaser.