Aanstaande dinsdag ligt GreedFall in de winkels, de nieuwe game van ontwikkelaar Spiders en uitgever Focus Home Interactive. Nu de release met rasse schreden dichterbij komt is het de hoogste tijd voor de launch trailer en die is nu online verschenen.

Bekijk de trailer zeker even, die toont mooie beelden van de game. Is het je helaas nog niet helemaal duidelijk waar GreedFall over gaat? Hieronder een korte samenvatting die gelijk de toon zet.

Het mysterieuze en magische eiland Teer Fradee doemt op aan de horizon, een baken van hoop voor je door ziekte geteisterde vaderland. Ongemakkelijke relaties broeien tussen de vele facties van het eiland terwijl je arriveert als diplomaat op zoek naar een geneesmiddel.

Vrijheid en de macht om te kiezen vormen beiden de kern van GreedFall. Vorm je verhaal van karakter creatie tot de conclusie en baan je een weg door invloedrijke beslissingen en keuzes in talenten, vaardigheden en attributen. Kies welke metgezellen je mee op reis neemt, waarbij je zorgvuldig rekening houdt met hun talenten en loyaliteit, terwijl je de uitrusting voor de hele groep ontwerpt. Bevriend, verraad en maak de moeilijkste keuzes terwijl jij het lot van jezelf en het eiland bepaalt.