Zojuist is de FIFA 20 demo in de PlayStation Store verschenen. De demo komt eigenlijk best vroeg en dus beetje als een verrassing. Dit is vermoedelijk ook vanwege het feit dat eFootball PES 2020 vandaag is uitgekomen en zo steelt EA toch een beetje de bliksem.

In de demo kun je maar liefst 10 teams uitproberen, namelijk Liverpool, Real Madrid, Borussia Dortmund, Manchester City, PSG, Roma, Atletico Madrid, Club America, LAFC en Vissel Kobe. In de demo kun je ook het nieuwe Volta testen en een gedeelte van de carière modus.

Wil je de demo checken? Dan kun je die hier downloaden.

EA SPORTS™ FIFA 20 voor PlayStation®4, aangedreven door Frostbite™, brengt de twee aspecten van ‘The World’s Game’ tot leven: het prestige van het als prof spelen en de totaal nieuwe straatvoetbalervaring in EA SPORTS VOLTA VOETBAL. FIFA 20 vernieuwt het hele spel. VOETBALINTELLIGENTIE ontgrendelt een ongekend platform voor realisme wat betreft gameplay, FIFA Ultimate Team™ biedt meer manieren om je droomteam samen te stellen en met EA SPORTS VOLTA VOETBAL keer je terug naar de straat voor een authentieke ervaring van voetbal met kleine teams.