Site icon PlaySense

Prijsvraag: Solliciteer naar een functie in het team van Captain Price en win een dik goodiepakket met de game


Na jaren van afwezigheid is Captain Price weer terug en dat in een gloednieuw avontuur. Call of Duty: Modern Warfare is inmiddels verschenen en in de singleplayer ga je met hem op pad. Hij is natuurlijk een geharde soldaat met ontzettend veel ervaring en daarom zijn we op zoek naar de beste van de beste rekruten.

In samenwerking met Activision mogen we een ontzettend dik goodiepakket weggeven met daarin allerlei toffe Call of Duty: Modern Warfare items. Als rekruut zul je je immers wel goed moeten kleden om met Captain Price aan de slag te gaan, dus in het pakket tref je min of meer een volledig outfit aan!

Wil jij dit pakket winnen? Dan moet je het beste in jezelf bovenhalen! Voor de andere rekruten die ook in aanmerking komen hebben we nog een extra setje goodies liggen, dus naast de hoofdprijs hebben we ook nog een troostprijs!

Goed, het is tijd om op missie te gaan! Zet in je sollicitatie neer waarom Captain Price jou moet kiezen als nieuw teamlid, zodat je de klus in Call of Duty: Modern Warfare kunt klaren. Hoe je de ‘sollicitatie’ inricht is volledig aan jou, maak er wat leuks van. Bij een sollicitatie is het natuurlijk belangrijk dat je weet te overtuigen, dus enkel de beste van de beste rekruten maken kans.

Heb jij jouw sollicitatie af? Dan dien je de onderstaande stappen te volgen en je creatie met ons te delen. Binnenkort hoor je dan of je bent aangenomen tegen de soldij van het goodiepakket!