Over enkele dagen is Need for Speed: Heat beschikbaar via EA Access en dus is de launch trailer ruim op tijd. De officiële releasedatum is namelijk 8 november en dat duurt nog wel even. Heb je EA Access? Dan kun je vanaf 5 november met de game aan de slag.

Heat lijkt een volwassen Underground-game te worden, al dan niet met die enorm vette soundtrack van toen. Je reist af naar Palm City, een fictieve interpretatie van Miami. Dat gaat dus veel mooie plaatjes opleveren tezamen met racen in een bruisend nachtleven.

Need for Speed Heat stuurt spelers naar Palm City, een gloednieuwe open wereld waar straatracers strijden in gesanctioneerde evenementen om overdag ‘Bank’ te verdienen en ’s nachts risico’s nemen om ‘Rep’ op te bouwen in ondergrondse races. Need for Speed Heat komt op 8 november naar Xbox One, PlayStation 4 en PC en biedt spelers de mogelijkheid om een rooster van meer dan 120 auto’s aan te passen en te upgraden, waaronder het videogamedebuut van de hybride-elektrische prestatieauto Polestar 1.