Een nieuwe week betekent een nieuwe Red Dead Online update en spelers kunnen deze week deelnemen aan een nieuwe Limited Time modus, Fear of the Dark. In deze modus worden de sterke Night Stalkers tegenover de Hunters geplaatst, waarbij de eerstgenoemde forse krachten heeft. Die zijn gekoppeld aan ‘skull masks’ en het is aan de Hunters om er zoveel mogelijk te verzamelen, zodat de krachten van de Night Stalkers afnemen.

Hoe meer maskers de Hunters hebben, des te krachtiger hun wapens worden en dan is het strijden tegen de Night Stalkers natuurlijk ineens een stuk beter behapbaar. De Hunters winnen als alle Night Stalkers verslagen zijn. De Night Stalkers winnen als ze alle Hunters uitschakelen of overleven tot de tijd voorbij is.

Deze modus is tot 12 november beschikbaar in Red Dead Online en als extra zul je 3x goud en 2x RDO$ tot 3 november kunnen verdienen.

Ook kun je nog op jacht naar Tobin Winfield, een corrupte politicus die gezocht wordt voor diefstal en verduistering. Hij is voor het laatst gesignaleerd rond Thieves’s Landing en hij is dus deze week de Legendary Bounty. Verder krijgen spelers 30% korting op alle hakmessen, machetes, tomahawks en werpmessen.

Afsluitend kun je nieuwe kleding kopen en een nieuwe collectie gaan zoeken. Bij Wheeler, Rawson & Co. vind je nu de Tobacco Hat, Thacker Hat, Torranca Coat, Manstilla Poncho, Creswell Skirt, Sierra Boots en Pickett Boots. Voor een nieuwe collectie kan je weer bij Madam Nazar terecht.

Meer specifieke details hier bij de Rockstar Newswire.