Tijdens de bekendmaking van de Sony Interactive Entertainment kwartaalresultaten kwam er ook droevig nieuws naar buiten voor gebruikers in de VS. Sony trekt namelijk de stekker uit zijn tv-dienst PlayStation Vue. Deze dienst was alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en kon worden gebruikt om tv te kijken op een nieuwe en innovatieve manier, via de PS4.

Toen Sony de dienst vier jaar geleden introduceerde was het aanbod qua tv-diensten in de VS erg mager en zelfs vaak te duur. Sony bracht hier verandering in, maar de markt is inmiddels ook veranderd en er is simpelweg niet zoveel ruimte meer voor diensten als PlayStation Vue. On-demand heeft een grote hap uit live tv genomen en alle grote sportwedstrijden zijn inmiddels ook vlekkeloos te streamen via meerdere kanalen.

Voor ons Europeanen dus niet heel interessant, maar voor onze buren aan de andere kant van de oceaan erg jammer. In de comments op het blog valt ook te lezen dat mensen balen van het nieuws, omdat PlayStation Vue erg prettig in gebruik was.