Deze week kwam Google Stadia uit en één van de games die je hierop kan spelen is Destiny 2: The Collection. Als je hoopte dat deze collectie ook op de PlayStation 4 zou gaan verschijnen, dan moeten we je voor nu teleurstellen. Bungie heeft tegenover GamesRadar laten weten dat er op dit moment geen plannen zijn om de bundel naar consoles of pc te brengen.

Destiny 2 is natuurlijk wel te verkrijgen op consoles en pc, maar dan gefragmenteerd. De collectie die je op Google Stadia kan spelen bevat alle content die voor de game is uitgekomen na de lancering, alsook de content die nog in de pijplijn zit. Als je een console of pc hebt, dan moet je apart seizoenspassen kopen.

Dat er nu geen plannen zijn om Destiny 2: The Collection naar consoles en pc te brengen, wil natuurlijk niet zeggen dat dit nooit zal gaan gebeuren. De kans is namelijk toch wel groot dat dit uiteindelijk alsnog gebeurt, want op de website van PEGI zijn de PS4-, Xbox One-, en pc-versies al voorzien van een leeftijdscategorie.