Ratchet & CLank: Quest for Booty

Ratchet & Clank: Quest for Booty is een kort avontuur dat verder gaat waar Ratchet & Clank: Tools of Destruction is gestopt. Dit goedkopere extra avontuur biedt tot vier uur speeltijd. Uiteraard spelen het komische vriendenduo Ratchet en Clank ook in dit deel de hoofdrol. Quest for Booty brengt de twee op vier exotische locaties waar zich allerlei vijandige piraten bevinden.

Niet alleen biedt Quest for Booty nieuwe locaties en vijanden, ook aan de gameplay zijn bepaalde elementen toegevoegd. Zo kun je nieuwe dingen doen met Ratchets moersleutel, zijn er nieuwe puzzels die werken met licht en donker en moet je praten met verschillende dorpelingen om belangrijke aanwijzingen te vinden voor het ontdekken van de schatten van kapitein Darkwater.

? Prijs: €8,99
? Verzendkosten: €1,95
? Link: Gameliner
? iDeal: Ja

Kane & Lynch 2: Dog Days Limited Edition

Kane & Lynch 2: Dog Days is het vervolg op het eerste deel. In de game besluit Lynch dat Shanghai de perfecte speeltuin is voor een crimineel als zichzelf en hij heeft een plan bedacht waarmee hij een enorme buit binnen kan halen.

De game zal deze keer online co-op ondersteunen en zal, net als in het eerste deel, tevens online multiplayer bevatten.

? Prijs: €11,94
? Verzendkosten: €2,50
? Link: MyMemory.co.uk
? PayPal: Ja

Saints Row 2

Na de explosie waarmee Saints Row eindigde wordt jij 15 jaar later wakker in de gevangenis. Je bent echter niet vergeten hoe je hier bent beland en zint op wraak. De speler keert na een succesvolle ontsnappingspoging terug in Stilwater wat na al die jaren enorm is veranderd. Het is aan jouw om de Saints weer in ere te herstellen en iedereen die jouw heeft verraden hun verdiende loon te geven.

? Prijs: €11,94
? Verzendkosten: €2,50
? Link: MyMemory.co.uk
? PayPal: Ja