Polyphony Digital heeft aangekondigd dat er komende week een betaalde uitbreiding voor Gran Turismo Sport wordt uitgebracht. Het gaat om de Lewis Hamilton Time Trial Challenge, een singleplayer modus waarvoor de ontwikkelaar dus heeft samengewerkt met de meervoudig Formule 1-kampioen.

In deze modus moet je rondetijden zien te verbeteren die Lewis Hamilton zelf op tien van de circuits in Gran Turismo Sport heeft neergezet. Dit zal ongetwijfeld geen makkelijke uitdaging zijn, maar de coureur biedt je ook enige hulp. Zo kun je herhalingen van zijn rondes bekijken en daarnaast zijn er video’s waarin Hamilton je tips geeft.

Wanneer je de uitdagingen voltooit, ontvang je diverse beloningen. Je krijgt credits voor iedere uitdaging die je op het bronzen niveau afrondt en wanneer je nog beter weet te presteren, kun je zelfs exclusieve auto’s verdienen. Wanneer je alle tien uitdagingen op het gouden niveau voltooit, stijgt de creditlimiet van 20 miljoen naar 100 miljoen.

De Lewis Hamilton Time Trial Challenge DLC is vanaf 28 november te koop in de PlayStation Store. Het is de eerste betaalde uitbreiding voor Gran Turismo Sport, maar er is helaas nog geen prijskaartje bekendgemaakt. Wel kun je hieronder een trailer bekijken.