Site icon PlaySense

Prijsvraag: Win Death Stranding, Spider-Man en Concrete Genie


Nadat we de afgelopen dagen diverse prijsvragen hadden waarbij we goodies weggaven, is het nu tijd voor games. In samenwerking met Sony PlayStation mogen we namelijk een heel erg mooi pakket van games weggeven. Het gaat om drie titels die allen erg van elkaar verschillen, maar daarom niet minder de moeite waard zijn.

Spider-Man is al wat ouder, maar mocht je de game nog niet hebben, dan is dit je kans om die te winnen. Death Stranding is net uit en ook die zit in dit pakket. Afsluitend doen we er nog een exemplaar van Concrete Genie bij. Weet wel dat dit pakket uit codes bestaat, dus je zult geen fysieke exemplaren ontvangen.

Wil jij met Spider-Man (inclusief DLC), Death Stranding én Concrete Genie aan de slag? Dan nodigen we je uit om aan deze actie mee te doen. Om kans te maken op dit pakket met drie games, dien je ons op een creatieve manier uit te leggen waarom jij dit pakket zou verdienen.

Kom echt leuk uit de hoek; wees origineel en ludiek, dat zien we graag. Zielige verhalen liever niet, dus je zult aan de bak moeten om er wat moois van te maken. Wil je je inzending aanvullen met een tekening, audio-opname of video? Leef je uit!

Je inzending klaar? Dan dien je zoals altijd de onderstaande stappen te volgen!

Spider-Man

Death Stranding

Concrete Genie