Het is al een tijdje bekend dat er een nieuwe LEGO Star Wars-titel aan zit te komen, alleen blijft een releasedatum uit. We weten nu iets meer, want er is nu een ‘release window’ gegeven. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga zal deze zomer beschikbaar worden gesteld voor de PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en pc.

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft ook nog de boxart van de game onthuld. Hierop zijn een aantal speelbare personages te zien, alsmede een aantal locaties die je zal bezoeken tijdens je avontuur. De onthulling van de boxart van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga ging gepaard met een officiële beschrijving en die is als volgt:

Het key art toont een aantal van de grootste helden en schurken uit de Skywalker-saga in een epische mix van de drie Star Wars-trilogieën. Spelers kunnen het in de rol van hun favoriete personage zoals Luke Skywalker, Prinses Leia, Rey, Finn, BB-8 en talloze andere helden opnemen tegen de krachten van het kwaad. Ook kunnen zij aan de duistere kant vechten als Darth Vader, Kylo Ren en vele anderen.

Op de achtergrond van het key art zijn adembenemende locaties boordevol actie te zien , aangezien spelers in de videogame zelf mee kunnen doen in een aantal van de meest legendarische gevechten van de film. Fans zullen genieten van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Van de wereldberoemde start tot de Slag om Geonosis in de Kloonoorlogen en het besturen van een sneeuwscooter van de Alliantie in de Slag om Hoth tegen de verraderlijke grondtroepen van het Keizerrijk.