Gisteren konden we melden dat Activision de studio Beachhead heeft geopend voor het ‘digitale onderhoud’ van de Call of Duty series. Daarop zei Activision’s Publishing CEO Eric Hirshberg: “Vandaag zijn we blij dat we onze nieuwe development studio, Beachhead, die aan de leiding staat van het oprichting van onze nieuwe digitale platform voor de Call of Duty-franchise, mogen aankondigen”.

Nou zijn er wat meer details vrijgegeven over waar deze studio zich vooral mee bezighoud. Zo komt er onder andere een ‘Best in Class’ community, exclusieve content en heel wat services om je Call of Duty te laten beleven als nooit tevoren. Het platform is al voor meer dan een jaar in productie en Activision is er erg enthousiast over.

Activision heeft beloofd om in de nabije toekomst meer details te kunnen geven over het hele project. want toen een analist aan Beachhead vroeg of ze zich aan het voorbereiden zijn op een abonnement gebaseerd op een platform, zeiden ze dat ze nog niet kunnen praten over de details en dat ze in de nabije toekomst gaan vertellen wat de services allemaal gaan inhouden.