Site icon PlaySense

Chivalry II komt naar current- en next-gen consoles, ondersteunt cross-play

Chivalry: Medieval Warfare wist op consoles geen indruk te maken. Torn Banner Studios is nu druk bezig met diens vervolg en ook dit deel zal wederom uitkomen voor consoles, zowel current- als next-gen.

Het is de bedoeling dat Chivalry II de gameplay van het eerste deel pakt en deze naar een hoger niveau tilt. Dit zou volgens de ontwikkelaar onder andere komen door het verbeterde vechtsysteem dat realtime slagen combineert met een free-flowing combosysteem. Dit zorgt voor snellere en meer realistische actie. Je kan ook met meerdere vijanden tegelijk vechten en dit alles maakt de game een ongekende zwaardvechtervaring.

Chivalry II komt voor zo goed als alle platformen uit, namelijk de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc. De game ondersteunt cross-play, dus het maakt niet uit op welk platform je vrienden spelen, je kan te allen tijde samen het slagveld betreden.

De voornaamste kenmerken van Chivalry zijn als volgt:

Torn Banner Studios heeft ook nog een nieuwe trailer van Chivalry II beschikbaar gesteld en die kan je hieronder checken.