Site icon PlaySense

Alle nieuwe toevoegingen aan GTA Online van de Cayo Perico Heist update op een rijtje


Zoals je gisteren al hebt kunnen lezen heeft Rockstar Games de nieuwe Heist voor GTA Online uitgebracht. Deze Heist voegt een volledig nieuw eiland aan de game toe, maar dat is lang niet alles wat de ontwikkelaar gedaan heeft. In de afgelopen weken heb je al wat kunnen lezen over een nieuwe nachtclub, nieuwe muziek en radiozenders, en nog veel meer.

In dit artikel zetten we alle belangrijke nieuwe toevoegingen even op een rijtje, zodat je precies weet wat je kan verwachten.

Als je deze week GTA Online speelt, dan ontvang je het gele Still Slipping T-shirt. Over kleding gesproken, in verschillende kledingzaken kun je nu de nieuwe kledinglijn van Civilist en MISBHV vinden. Ook zijn er nog wat nieuwe voertuigen aan de game toegevoegd, waarvan de Dinka Veto Classic Skelter gratis is voor alle spelers van de game. Daarvoor moet je wel dit weekend inloggen.

Een overzicht van de nieuwe voertuigen hieronder, tot slot zijn er ook nog nieuwe wapens toegevoegd en dit zijn: een bullpup-style Military Rifle (Ammu-Nation) en de Combat Shotgun (Heist finale). Het schijnt trouwens dat El Rubio een speciaal pistool heeft, maar niemand weet waar dat wapen is. Goed rondkijken op Cayo Perico zal vast wat opleveren.

Luchtvoertuigen

Landvoertuigen

Zee-voertuigen