Site icon PlaySense

Prijsvraag: Win 3 maanden PlayStation Now tegoed!


In de afgelopen weken hebben we al wat aandacht besteed aan PlayStation Now, want het is een service om te blijven. Met de toenemende bibliotheek, het gebruikersgemak en de beschikbaarheid op verschillende platformen kan gesproken worden over een omvangrijke dienst die z’n werk goed doet.

Sony blijft dit natuurlijk steeds verder uitbreiden en logisch ook, de gebruikers nemen gestaag toe. In aanvulling op onze focus op PlayStation Now hebben we in samenwerking met Sony PlayStation deze week een leuke actie. We geven namelijk drie keer een abonnement voor drie maanden weg.

Kans maken? Vertel ons waarom jij een PlayStation Now code zou moeten krijgen! Heb je wat creatiefs op papier gezet? Dan volg je even de onderstaande stappen voor je inzending en dat is voldoende. Als je de winnaar bent, dan sturen we je de vouchercode toe.

Belangrijk om te weten, als je deze vouchercode inlost op je PlayStation Network account, dan krijg je drie maanden kosteloos toegang. Nadien zal het abonnement automatisch (tegen betaling) verlengd worden, tenzij je dit uitschakelt bij de abonnementen tab in je persoonlijke instellingen. Meer daarover tref je in dit uitgebreide artikel.