Naar verwachting zal er op 22 april het nodige gaan gebeuren in Call of Duty: Warzone. Zo wijzen de geruchten op een nucleaire aanval en in het ergste geval zelfs een complete vernietiging van Verdansk. Om dat wat kracht bij te zetten zul je tijdens potjes Battle Royale of Plunder af en toe te maken krijgen met een noodbericht dat oproept om dekking te zoeken.

Indien dat bericht voorbij komt, dan zullen kort daarna allerlei raketten over en weer gaan vliegen. Die doen verder niets, maar met wat er aan zit te komen is de veronderstelling dat het nucleaire raketten oftewel nukes zijn. Die vliegen over het algemeen de map uit, maar soms landen ze ook in het speelveld en dat is vastgelegd door spelers.

Echt veel schade berokkenen deze raketten niet, want als dit een nucleaire bom zou moeten zijn heeft het bijzonder weinig effect. Sterker nog, als ze neerkomen gebeurt er domweg niets en dat ziet er vrij grappig uit. Het lijkt een glitch te zijn en ook kunnen we stellen dat het enigszins een anticlimax is.

https://twitter.com/ModernWarzone/status/1379342148085112836