Fortnite heeft sinds de release een hele hoop mooie en interessante samenwerkingen gezien. Niets lijkt Epic Games ook te gek, want van optredens van bekende artiesten tot bekende personages uit andere games… het is allemaal al eens voorbij gekomen. Morgen mogen spelers weer een nieuwe toevoeging verwachten en het gaat dit keer om de Braziliaanse topvoetballer Neymar Jr.

De toevoeging van de voetballer gaat gepaard met uitdagingen die om voetbal draaien en spelers die dat voltooien mogen een Neymar Jr. Outfit in ontvangst nemen, net zoals een Trophy Back Blong, Jaguar Strike Pickaxe en de Shh Emote. Voltooi je epische quests? Dan kun je nog meer beloningen unlocken, waaronder een Neymar skin.

Daarnaast zullen Neymar en Puma Fortnite Creative overnemen met een speciale welkomsthub dat is gebaseerd op Parijs met daarbij een heus voetbalveld. Dit is natuurlijk een referentie aan Paris Saint-Germain, waar de voetballer momenteel voor uitkomt.

Tot slot zal er op 28 april een solo evenement plaatsvinden, waarin spelers kunnen deelnemen aan de Neymar Jr. Cup. Hierbij maak je kans op een custom voetbalschoen die door de voetballer is ontworpen.