Ubisoft blijft hard sleutelen aan z’n titels. Zo heeft For Honor nu al diverse jaren van prima ondersteuning genoten en natuurlijk is Rainbow Six: Siege nog altijd immens populair. Als je niet van gewelddadige games houdt, maar liever zo nu en dan een potje doet racen, heeft Ubisoft daarvoor The Crew 2 in het assortiment.

Deze game zit inmiddels ook al aan zijn derde seizoen en dat belooft weer de nodige extra’s met zich mee te brengen. Zo gaat nu de US Speed Tour van start, wat inhoudt dat er de komende acht weken elke week weer een nieuw event zal zijn om jezelf te bewijzen. In al deze races zal je langs diverse bekende Amerikaanse monumenten mogen scheuren.

Naast deze trailer hebben we voor jullie ook even het bijbehorende bericht namens Ubisoft bijgevoegd. Seizoen 3 van The Crew 2 is al van start gegaan, dus haast je richting de nieuwe races. Heb je The Crew 2 nog niet? Dan hebben we ook goed nieuws voor jou: De game is namelijk gratis te spelen tot en met 12 juli.

Season 3 Episode 1: US Speed Tour East verwelkomt spelers tot de grootste tour ooit langs de gehele oostkust van de Verenigde Staten. Elke week ontdekken spelers een nieuwe race naar een andere stad waarin ook speciale events onderweg plaatsvinden. In totaal zijn er 16 events beschikbaar door de episode heen.

Tevens brengt Season 3 Episode 1 ook nieuwe verbeteringen naar The Crew 2. De LIVE Summit is verbeterd met een nieuwe user interface, een competitiesysteem met meer beloningen en de toelating van Star level-spelers. Het nieuwe seizoen bevat ook grote updates om de quality-of-life te verbeteren, zoals een verandering in het scoresysteem in Stunt Mode, een optie om Performance Parts van voertuig naar voertuig te brengen en verbeteringen aan de plaatsing van checkpoints.

Episode 1: US Speed Tour East bevat ook een gloednieuw Motorpass met exclusieve voertuigen, zoals de Porsche 911 Carrera Turbo Pulse Performance Ed. (Touring Car), de Pontiac GTO The Judge Sparrow Competition Ed. (Rally Raid) en de KTM XBOW-R Spear Racing Ed. (Alpha Grand Prix).