2K Games heeft vandaag de nieuwste telg in de NBA 2K franchise onthuld en deze game verschijnt op 10 september voor onder andere de PlayStation 4 en 5. Met deze aankondiging heeft de uitgever ook het een en ander qua edities bekendgemaakt en een trailer mag natuurlijk niet ontbreken.

Luka Dončić, Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki en Kevin Durant zijn de vier iconische spelers die de box-art van de game zullen sieren, wat varieert per editie. Omdat de NBA 75 jaar bestaat heeft 2K Games de kunstenaar Charly Palmer ingeschakeld om de cover art te maken.

Luka Dončić zal de Standard Edition en Cross-Gen Digital Bundle sieren, daar waar Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki en Kevin Durant de NBA 75th Anniversary Edition voor hun rekening nemen. De drie edities zijn als volgt:

  • Standard Edition – Verkrijgbaar voor €69,99 en dat op last-gen platformen (PlayStation 4, Xbox One consoles, Nintendo Switch en pc) en voor €74,99 op current-gen consoles (PlayStation 5 en Xbox Series X|S).
  • Cross-Gen Digital Bundle – Verkrijgbaar voor €84,99 en geeft spelers toegang tot de Standard Edition op zowel last- als next-gen consoles binnen dezelfde PlayStation- en Xbox-families.
  • NBA 2K22 NBA 75th Anniversary Edition – Verkrijgbaar voor €99,99 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc. Dual-gen is inbegrepen.