Gamers die liefhebber zijn van de Klonoa-games, kunnen binnenkort mogelijk goed nieuws te horen krijgen. Het ziet er namelijk steeds meer naar uit dat er remasters van de serie op komst zijn.

Afgelopen september heeft Bandai Namco twee titels in Japan geregistreerd, namelijk: Wahoo Encore en 1&2 Encore. Deze verwijzen hoogstwaarschijnlijk naar Klonoa remasters. Nu heeft de uitgever in het Verenigd Koninkrijk ‘Klonoa Phantasy Reverie Series’ vastgelegd, wat sowieso verwijst naar de franchise.

Bandai Namco zal niet voor niets deze titels registreren, dus het kan haast niet anders dan dat er een aantal Klonoa-remasters aan zitten te komen. Gezien de eerdere titels die in Japan werden vastgelegd, gaat het mogelijk om een bundel van de eerste twee delen en de Klonoa remake die in 2008 voor de Nintendo Wii uitkwam.

Er zijn nog twee andere titels in deze franchise uitgegeven, maar deze kwamen enkel uit voor de Gameboy Advance. De kans dat deze opnieuw worden uitgegeven is waarschijnlijk een stuk kleiner.