Site icon PlaySense

Sony deelt overzicht van games die bij PlayStation Plus Extra en Premium inbegrepen zitten


Op 22 juni zal Sony de nieuwe abonnementsvormen van PlayStation Plus officieel uitrollen en via het PlayStation Blog heeft men nu meer details bekendgemaakt. Een van de perks bij de hogere tiers is dat je toegang krijgt tot een uitgebreide bibliotheek van titels, die voor verschillende PlayStation-consoles zijn verschenen.

Nu weten we ook welke games we zoal mogen verwachten en er zitten zeker interessante titels tussen. Hierbij merkt Sony wel op dat sommige games enkel beschikbaar zijn om te downloaden, omdat de functie tot streamen pas later zal volgen.

Als je straks een abonnement hebt op PlayStation Plus Extra of Premium, dan krijg je toegang tot onder andere de volgende games:

First Party

Third Party

Abonnees op PlayStation Plus Premium krijgen ook toegang tot een selectie van klassiekers, waarvan sommige gespeeld kunnen worden op een hogere framerate en resolutie in vergelijking met de originele release. Daarbij is op sommige PSOne- en PSP-klassiekers de functie om terug te spoelen van toepassing, net zoals op elk moment kunnen opslaan.

PlayStation Studios

Third Party Partners

Remasters

PlayStation Studios

Third Party Partners

Verder zullen er ook PlayStation 3 games te streamen zijn en de line-up van beschikbare titels is als volgt:

PlayStation Studios

Third Party Partners

De catalogus van titels zal uitgebreider zijn dan wat hierboven staat en Sony belooft ook periodiek met updates te komen. Elke eerste dinsdag van de maand zal er zodoende een ‘refresh’ plaatsvinden, waarbij er nieuwe PS4- en PS5-games aan de service worden toegevoegd. Verder zal Sony ook halverwege elke maand nieuwe games toevoegen, waarbij het aantal titels kan variëren.