Site icon PlaySense

Racen in GTA Online levert nu extra veel RP en GTA$ op


Ben je een liefhebber van racen en speel je veel GTA Online? Dan is het momenteel extra interessant om in de online game te duiken. Je krijgt namelijk tot vier keer zoveel GTA$ en RP bij Land en Special Vehicle Races. Speel je Open Wheel en Premium Races, dan ontvang je dubbele GTA$ en RP. Bij Impromtu Races krijg je twee keer zoveel geld.

Dat is overigens lang niet alles, want als je inzet met een weddenschap op races, dan kun je nu gebruikmaken van een opgehoogde limiet die op GTA$ 10K staat. Buiten dat zijn er momenteel nog andere interessante punten om te benoemen en die zetten we op een rijtje.

Enkel op PlayStation 5 en Xbox Series X|S

In het kader van races krijg je momenteel 30% korting op Auto Shop Properties en verder zijn er nog verschillende kortingen van toepassing op diverse voertuigen. Zie de aanbiedingen hieronder op een rijtje.

De doorlopende GTA+ voordelen voor leden deze maand zijn: gratis Agency property in Rockford Hills voor onmiddellijke toegang tot The Contract, de Grotti Brioso R/A en HSW Upgrade met 2 exclusieve liveries, gratis kleding en accessoires, dubbel GTA$ bij Security Contracts, plus extra member bonussen.

Spelers die hun Social Club-account koppelen aan Prime Gaming krijgen ook deze week weer een GTA$ 100K-bonus voor het spelen.