De FIFA-serie weet elk jaar weer grote aantallen te verkopen, maar er zijn ook voetbalfans die meer zien in de Football Manager-reeks. Een game waarin niet zozeer het voetballen, maar vooral het managen centraal staat. Het nieuwste deel is nu van een releasedatum voorzien en komt nu ook voor alle consoles uit, behalve één.

Football Manager 23 zal op 8 november beschikbaar gesteld worden. De serie zal dan voor het eerst op een PlayStation console te spelen zijn, namelijk de PlayStation 5. Nu is de reeks wel verschenen op de PSP en PS Vita, maar deze platformen vallen natuurlijk onder de categorie handhelds.

De voetbalmanager simulatie zal ook verschijnen voor de pc, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch. Op het laatstgenoemde platform geldt dat deze als Football Manager 23 Touch wordt uitgegeven, die tussen de mobiele versie en volledige console/pc-versie zit.

Gamers die een abonnement op Game Pass hebben, kunnen het spel op de dag van lancering zonder bijbetaling spelen. De PlayStation 4 wordt echter buitenspel gezet, maar waarom is niet duidelijk.