Het ziet ernaar uit dat Marvelfans de komende jaren aardig verwend gaan worden. Niet alleen krijgen we een game van Skydance op ons bord, waarin zowel Captain America als Black Panther het Wereldoorlog II-tijdperk trachten veiliger te maken, EA werkt ook aan twee andere titels met Marvelhelden in de hoofdrol. Het gaat dan om (opnieuw!) Black Panther en niemand minder dan Iron Man, de held die de huidige Marvelgekte op gang trapte in 2008.

Volgens Jeff Grubb van Giant Bomb zal EA’s Iron Man-game vóór Black Panther het levenslicht zien. Het zou zelfs niet al te lang meer mogen duren voor we officieel het één en ander over de titel mogen vernemen, maar dat betekent niet dat we snel met Tony Stark aan de slag gaan kunnen. Integendeel, Iron Man bevindt zich momenteel nog in een zeer vroeg stadium van ontwikkeling. Wat ons betreft mogen ze alvast hun tijd nemen, zolang dat tot een topgame leidt.


Daar stopt Grubbs verhaal echter niet. De man wist namelijk ook te vertellen welke studio’s verantwoordelijk zullen zijn voor beide games. Zo zou Motive na hun Dead Space remake Iron Man onder hun vleugels nemen, een stap die toch enige veelzijdigheid van de ontwikkelaar moet illustreren. De Black Panther-game wordt dan weer gemaakt door een aantal ontwikkelaars die eerder naam wisten te maken met Middle-Earth: Shadow of Mordor.