Need for Speed: Unbound draait naast het racen ook om het customizen van je voertuigen en alles wat daar omheen hangt. EA Games en Criterion hebben daarom nieuwe clips uitgebracht, waarin de focus wordt gelegd op het personaliseren van de aanwezige vierwielers.

Volgens de ontwikkelaar krijgen spelers meer dan 10.000 opties om hun auto’s te tunen. Denk hierbij aan nieuwe wraps, cutaways, velgen, liveries en meer. Nieuw voor de franchise is de excessieve vorm van expressie die je aan je voertuigen kunt geven door middel van aangepaste audiosamples, kenmerkende graffiti tags en bijzondere effecten.

  • Legendarische customs – De meest extreme vorm van tuning ooit gezien in Need for Speed. Legendarische customs zijn bodykits die het uiterlijk van een wagen transformeren naar een unieke custom om zo veel mogelijk op te vallen.
  • Pronk met nieuwe velgen – Tune elke centimeter van een wagen met frisse designs die je wielen meer persoonlijkheid geven dan ooit tevoren.
  • Opgevoerde stickers – Rust een wagen uit met stickers in de nieuwe wrap-editor, die designs van mode-iconen, nieuwe lettertypen, straatkunst en nog veel meer bevat.
  • Schitterende cutaways – Verwijder bumpers om een nóg agressievere look voor een wagen te creëren. Hierdoor trekken spelers zeker de aandacht van de concurrentie.

Need for Speed: Unbound verschijnt op 2 december voor de PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Need for Speed (@needforspeed)