Site icon PlaySense

Scoor nu extra RP en GTA$ bij Operation Paper Trail in GTA Online


Binnenkort mogen we een update voor GTA Online verwachten die wat quality of life verbeteringen zal toepassen, samen met de integratie van ray tracing op de current-gen consoles. Daarnaast staat de Drug Wars update op de planning voor aanstaande dinsdag, maar in de tussentijd heeft er ook nog een reguliere update plaatsgevonden.

Dit betekent dat er weer bij verschillende activiteiten meer RP en GTA$ te verdienen zijn dan gebruikelijk. Ook zijn er verschillende kortingen beschikbaar en er zijn wat gratis goodies te scoren. We hebben alle details hieronder voor je op een rijtje gezet.

Op PlayStation 5 en Xbox Series X|S:

Qua kortingen kun je momenteel profiteren van voordeel op de Agency Properties. Daarop geldt een korting van 40% en dat geldt ook voor de bijbehorende Armory en Vehicle Workshop Upgrades. Ammo is momenteel met 50% korting verkrijgbaar en op de Precision Rifle en Service Carbine is een korting van 30% van kracht.

Tot slot nog wat voertuigen die in de aanbieding zijn, zie het overzicht hieronder:

GTA Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account verbinden met Prime Gaming ontvangen GTA$125K. Alle bonus GTA$ wordt binnen 72 uur op je Maze-bankrekening gestort.