Rond Black Friday had Microsoft al een mooie promotie aangaande de Xbox Series S, die kon je toen met € 50,- korting aanschaffen. Met de feestdagen in het vooruitzicht heeft Microsoft besloten de actie opnieuw te doen, want tot en met 24 december is de Xbox Series S wederom afgeprijsd.

Het gaat om dezelfde aanbieding, dus ook nu gaat er weer € 50,- van de adviesprijs af. De deal is beschikbaar via de Microsoft Store, maar daarnaast zouden ook de retailers in de hele Benelux hier aan mee moeten doen. Dus als je nog een voordelige current-gen console zoekt, is dit een mooie optie.

Op de Xbox Series X zit geen korting, die blijft de gebruikelijke adviesprijs behouden.

Belangrijkste kenmerken:

  • Klaar voor actie. Snelheid en prestaties van de volgende generatie betekenen aanzienlijk kortere laadtijden en verbluffende beelden tot 120 FPS om van te genieten voor een lanceringstitel op de eerste dag, of een van de meer dan honderd favorieten in de Xbox Game Pass bibliotheek (lidmaatschap wordt apart verkocht).
  • Backwards compatibiliteit. Wil je geen afscheid nemen van je oude familiefavorieten? Met de Xbox Series S hoeft je dat niet meer te doen! Bereid je voor op snellere laadtijden, hogere resoluties en stabielere framerates voor duizenden Xbox One-, Xbox 360- en Originele Xbox-games.
  • Meer tijd om te spelen, minder wachten. Met Quick Resume kun je naadloos wisselen tussen meerdere verschillende titels en onmiddellijk doorgaan waar je gebleven was.