Site icon PlaySense

Hard modus voor GTA Online Drug Wars levert meer GTA$ en RP op


Rockstar Games bracht eind vorig jaar een relatief grote update voor Grand Theft Auto Online uit. Deze update stond in het teken van drugsoorlogen en bracht een nieuwe reeks missies, content en meer naar de online game. Hier teert de ontwikkelaar nog even op, want ze hebben het Hard Mode evenement geïntroduceerd, waarbij de moeilijkheidsgraad omhoog gaat.

De uitdaging neemt dus toe, maar in ruil daarvoor levert het je wel 1,5x de gebruikelijke GTA$ en RP op. Een andere nieuwe toevoeging aan GTA Online is de Gun Van. Dit is een rijdende wapen-, munitie- en pantserwinkel achter een Vapid Speedo die op de straten van Los Santos te vinden is. Handig om on-the-fly even nieuw spul aan te schaffen.

Alle andere details van de laatste GTA Online update zijn als volgt:

Op PlayStation 5 en Xbox Series X|S:

Uiteraard zijn er ook weer kortingen om van te profiteren. Zo zijn er verschillende voertuigen in de aanbieding, zie daarvoor het onderstaande overzicht. Verder kun je tegen 30% korting een Bunker met bijbehorende upgrades en modificaties aanschaffen.

Prime Gaming-bonussen: GTA Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account voor 25 januari aan Prime Gaming koppelen, ontvangen de Sprunk Snowflakes Festive-sweater en een forfaitair bedrag van GTA $ 125.000 als ze deze week spelen.