De Nintendo Switch is een populaire gameconsole die geweldig is voor gamers van alle leeftijden. Met zijn unieke hybride ontwerp biedt de Switch gebruikers de mogelijkheid om zowel thuis als onderweg te spelen. Of je nu alleen speelt of samen met vrienden, de Switch heeft voor iedereen iets te bieden.

Met de nieuwste systeemupdate, versie 16.0.1, zal de Nintendo Switch een nog betere game-ervaring bieden. Hoewel het misschien geen opvallende nieuwe functies met zich meebrengt, zorgt de update wel voor een verbeterde algemene stabiliteit van het systeem. Dit betekent dat je minder last zult hebben van vertragingen of vastlopers tijdens het spelen van je favoriete games.

Bovendien heeft Nintendo enkele aanpassingen gedaan aan de zogenaamde ‘bad words list’, zoals onthuld door de dataminer Oatmealdome. Dit betekent dat bepaalde ongepaste woorden niet langer kunnen worden gebruikt in de gebruikersnamen of berichten van spelers. Hierdoor wordt het voor iedereen leuker en veiliger om online te spelen.

Al met al is de Nintendo Switch een fantastische gameconsole met een breed scala aan spellen en functies. Of je nu houdt van avontuurlijke actiespellen, puzzels of racen, er is voor iedereen wel een game beschikbaar. En met regelmatige updates zoals versie 16.0.1, blijft de Switch steeds beter worden en zorgt het voor een nog betere game-ervaring.

De dataminer in kwestie had verder het volgende erover te zeggen:

  • Internally, the bad words lists were rearranged to reduce erroneous blocking, and various words were added/removed in some languages.
  • “The “BCAT” system module was changed in some way, but I’m not sure how. That being said, it’s probably a bug fix (or fixes?) given how difference reports show no major changes.