Site icon PlaySense

Bikers profiteren momenteel optimaal in Grand Theft Auto Online


De focus in GTA Online verschuift deze week naar de bikers. Dus als je van de tweewielers bent kun je profiteren van verschillende extra beloningen bij deelname aan activiteiten hieromtrent. Denk dan aan dubbele GTA$ en RP bij het spelen van Biker Sell Missions, Motorcycle Club Work/Challenges, Clubhouse Contracts en Inch by Inch.

Wat ook helpt is dat de productiesnelheid twee keer zo hoog ligt in Biker Businesses en bij Biker Resupply Missions ontvang je momenteel dubbele voorraden wat ook goed van pas komt. Verder krijg je bij Acid Lab Sell Missions momenteel 1,5 keer zoveel GTA$ en RP. Alle andere details hieronder op een rijtje:

Voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S

Als laatste hebben we natuurlijk ook weer een overzicht met kortingen voor je. Momenteel profiteer je van 40% korting op Biker Clubhouse locaties en dit gaat ook op voor de bijbehorende upgrades en modificaties, zodat je gelijk goed kunt beginnen.

Qua wapens krijg je momenteel korting op diverse producten, zoals 50% korting op de Assault Shotgun. GTA+-leden krijgen 30% korting op de Widowmaker. Hieronder de voertuigen die momenteel in de aanbieding zijn.