Luigi mag weer op spokenjacht in een avontuur dat hij reeds beleefd heeft: Luigi’s Mansion 2 HD. Deze van oorsprong Nintendo 3DS-game is in ontwikkeling voor de Nintendo Switch en staat gepland voor een release in de zomer van 2024.

Hoewel het nog even wachten is op deze heruitgave, liet Nintendo de game tijdens de Direct uitzending van vandaag wel weer zien. Geniet hieronder van de trailer en we hebben tevens een korte omschrijving met een algemene duiding van de titel.

Verken diverse griezelige landhuizen en maak schoon schip als de bangelijke Luigi in deze visueel verbeterde versie van Luigi’s Mansion 2. De Schaduwvallei zit vol griezelige locaties en slimme spoken. Gelukkig heeft Luigi het juiste gereedschap bij de hand om de klus te klaren, zoals de fantoomflitser om vijanden te verlammen en zijn vertrouwde Spookzuiger om spoken of voorwerpen mee op te zuigen. En dat is maar goed ook, want zijn paranormale uitstapjes brengen hem naar diverse locaties, zoals een voormalig plantenlaboratorium, een vervallen klokkenfabriek en een met sneeuw en ijs bedekte mijn, om maar een paar voorbeelden te noemen. Bovendien kun je online met maximaal vier spelers tegelijk op spokenjacht in diverse multiplayerstanden, of samen griezelen in de lokale multiplayerstand Tumulttoren.