http://playsense.nl/images/file/img_4f2978ed9bb4f.jpg

The Darkness II is vanaf nu verkrijgbaar en dus is het tijd om naar de winkel te hollen voor deze geweldige game. Het draait in The Darkness II allemaal om de actie en deze is veel en veel intenser dan in deel één. De game pakt alles uit het eerste deel dat goed was en laat hier wat frisse winden doorheen waaien. Dit doen ze in de vorm van de talent shrine, controle over de Darkling, inventieve gameplay en een goed verhaal. De nieuwe visuele stijl weet te overtuigen en maakt de gore zelfs nog meer gory.

De controle over vier armen in plaats van twee is even wennen, maar je bent al snel aan het slaan, zwaaien, optillen en harten aan het eten en dat allemaal terwijl je aan het schieten bent. The Darkness II wordt een interessante shooter die eens wat anders probeert en alleen al daarom zou je hem op je wenslijst hebben moeten staan.

De game is geïnspireerd door de comic book series van Top Cow en het verhaal voor de game is geschreven door Paul Jenkins. Deze schrijver is onder andere bekend ‘The Incredible Hulk’, ‘Wolverine’ en het originele ‘The Darkness’-spel.

Voor meer informatie over The Darkness II kun je terecht op deze website

blank