Bovenstaande video is van Mortal Kombat gemaakt door GAmespot. Als je de PS Vita al in je handen hebt gehad dan zul je ongetwijfeld opgemerkt hebben hoe mooi games zijn. Met name Uncharted: Golden Abyss en WipEout 2048 zijn prachtige games. Modnation Racers en Everbody’s Golf daarentegen, je ziet gewoon dat deze games iets minder zijn qua graphics.

Op zich is dit natuurlijk geen probleem maar, het wordt al snel een gewenning als je die prachtige Uncharted en WipEout hebt gespeeld. Nu hebben we bovenstaand video van Mortal Kombat voor de PS Vita gezien en ook hier vallen de graphics op.

De game ziet er lang niet zo goed uit als dat ik persoonlijk zelf verwacht had en ben er best wel een beetje teleurgesteld in. Puur afgaande op de beelden zie ik namelijk dat het een beetje lijkt alsof de game gerushed is in de ontwikkeling. Hopelijk gaat het hier om een vrij oude build en is het eindproduct beter dan dit, want dit is immers gewoon PSP-kwaliteit.

De ontwikkelaar zelf noemt de game fenomenaal, maar je ziet toch echt dat de personages vrij weinig detail hebben. De game runt wel op 60 frames per seconde, wat natuurlijk dan wel weer positief is.