Het is nog maar enkele maanden geleden sinds The Elder Scrolls V in de winkelschappen terechtkwam. Beter bekend als Skyrim was deze game zeer goed ontvangen door vele gamers en dat is zeker terecht, want als je de game goed gespeeld wilt hebben ben je zo’n 300 uur aan gameplay verder.

Het kan natuurlijk altijd beter en waarom niet in de vorm van The Elder Scrolls VI? Op de website van ZeniMax, eigenaar van Bethesda, is een vacature gevonden met het volgende bijschrift: “Bethesda Game Studios is looking for experienced programmers to work on cutting-edge technology for an unannounced game on future-generation consoles”. Natuurlijk hoeft dit niet gelijk te leiden naar The Elder Scrolls VI, misschien is dit wel gericht op een eventuele Fallout 4?

Één ding weten we in ieder geval zeker, Bethesda gaat ons ‘binnenkort’ een zeer interessante aankondiging doen over een next-gen game. Maar het lijkt ons dat we eerst moeten wachten op de aankondiging van überhaupt een next-gen console. We houden jullie op de hoogte!