SSX vliegt over de toonbanken van niet alleen Nederlandse winkels, maar ook Engelse. De game staat op het moment op de eerste plaats in Engeland in de verkoopcharts. Hiermee heeft SSX de game FIFA 12 van de troon weten te stoten. In Nederland staat SSX op de tweede plek, de eerste plek blijft voor Just Dance 3.  Dit is overigens ook de allereerste keer in Engeland dat SSX bij binnenkomst meteen de eerste plek binnen sleept.

Tijdens de openingsweek van SSX verkocht de game twee keer zoveel als voorgang SSX 3 in het jaar 2003. De franchise ligt al een langere tijd stil en komt meteen weer terug alsof het nooit is weggeweest. Het is prima als een franchise niet elk jaar een nieuwe titel krijgt die ‘net’ iets anders is. Een franchise kan gerust langere tijd in de koelkast liggen als dat betekent dat er uiteindelijk weer een hele goede game van uitkomt.

SSX is deze verkopen namelijk dubbel en dwars waard, de game is werkelijk waar fantastisch. Mocht je mijn review nog niet gelezen hebben, dan kun je dat hier doen.