Vorige week is de game Street Fighter X Tekken gelanceerd en deze game kreeg bij ons een welverdiende negen! Buiten de goede cijfers om, kwam de game ook negatief in het nieuws. DLC, die later te verkrijgen zou zijn voor de game in de vorm van karakters, werd aangetroffen op de disc. Capcom beweerde later dat dit met opzet is gedaan, om het later makkelijker vrij te geven. Tevens zou het gratis DLC zijn.

Vandaag is er opnieuw DLC aangetroffen op de disc van Street Fighter X Tekken. Binnenkort zal Capcom namelijk een Colour-Pack vrijgeven voor de karakters, maar op de disc zijn deze kleuren al aangetroffen. In totaal zijn er 56 verschillende kleuren gevonden en we vragen ons hierdoor natuurlijk af hoeveel kleuren het Colour-Pack zal bevatten.

Het Colour-Pack zou al gratis te verkrijgen zijn, maar wie zegt dat Capcom gelijk alle kleuren hierin zet? Misschien willen ze op een later stadia met resterende kleuren nog wel een klein zakcentje extra verdienen! We wachten dan ook spoedig af op een reactie van Capcom.