http://playsense.nl/images/file/img_4f69e622d3723.jpg

Het is nog niet helemaal zeker, maar de kans is echt enorm groot dat we morgen een nieuwe Uncharted aankondiging gaan zien. Zo kan Sony nog mooi vlak voor de E3, die in begin juni is, een hype opbouwen en daar de eerste beelden laten zien. De lettertype op de teaserwebsite, het muziek, alles wijst echt naar een Uncharted. In de bron van de website zien we alleen wel iets interessants, namelijk het volgende:

http://playsense.nl/images/file/img_4f69e6e1be8a4.jpg

De maker van de website is volgens mij niet de meest slimme, aangezien die linkt naar een file op zijn computer. Of is het een hint? Als we de naam Christian Calmer in Google gooien zien we onder andere dat die een Marketing Chief is. De map waarin zijn website staat heet ‘BiFrost’, wat een Noordse mythologie is volgens Wikipedia. Ook is Christian Calmer gelinkt aan een bedrijf genaamd Bifrost Productions.

De derde opvallende map dien we zien in de bron is ‘NYT’-website. Nyt betekent in het noors ‘genieten van’ en in het Engels ‘enjoy’. Waarom dit er staat is ons niet helemaal duidelijk. Ook hebben we nog deze video hieronder gevonden die gelinkt is aan het domein.

Deze bovenstaande video is namelijk aanwezig op het VIMEO-profiel van ‘Uutforsket’, het domein van de website. Uit deze video moet absoluut meer te halen zijn, maar zo’n puzzelaar ben ik ook alweer niet. Mocht je iets gezien hebben waar wij overheen hebben gekeken? Laat het weten in de comments en hopelijk kunnen we meer te weten komen over Uncharted 4.