Het is al enige tijd speculeren over de aanstaande DLC van de gigantische RPG game genaamd Skyrim. Een klein poosje geleden dachten we daadwerkelijk dat de DLC aangekondigd zou worden, maar ‘helaas’ was het een hele toffe cinematic-trailer van Dishonored.

Vandaag is het speculeren weer op gang gekomen, omdat een die-hard Skyrim Forum fanaat een wel heel merkwaardige naam heeft teruggevonden in de nieuwe Skyrim patch. Er zitten namelijk enkele kleine dingetjes in die duiden naar de eerste DLC, die wel eens de naam Revenge of the Snow Prince kan dragen.

Tevens, volgens deze gebruiker, zullen er nieuwe wapens worden ingeluid, waaronder een kruisboog. Enige informatie over een nieuwe skillboom is er helaas niet. De speculaties gaan van hot naar her en waar de meesten uiteindelijk op uitkomen is dat het grotendeels zal afspelen bij de Snow Elves, met natuurlijk als hoofdpunt de Snow Prince.

Uiteraard zijn het allemaal geruchten, maar het klinkt allemaal vrij logisch en waarom zou het niet kunnen? Het is natuurlijk nog even afwachten op een officiële verklaring van Bethesda, hou dus de voorpagina goed in de gaten!