Op de E3 in 2009 kondigde Sony aan een deal met Rockstar Games te hebben gesloten voor een exclusieve game. Deze game kwam tijdens de persconferentie destijds even kort in beeld, hoewel… het was enkel het logo. We weten dat de game Agent heet en dat het zich in de koude oorlog afspeelt. De game richt zich onder andere op spionage en met Rockstar Games aan het roer van de ontwikkeling, dan weet je dat het goedkomt.

De aankondiging stamt uit 2009 en het is inmiddels 2012. Op de E3 eerder dit jaar was het doodstil rondom deze game en los van het feit dat we weten (via betrouwbare bronnen) dat de game nog steeds in ontwikkeling is, wil Rockstar Games niets zeggen. Eerder deze week was er een bespreking aangaande de kwartaalcijfers van Take Two en toen werd CEO Strauss Zelnick gevraagd naar de game.

Zelnick antwoordde kort maar krachtig dat ze nog niets hebben aangekondigd. Interessant is echter dat hij een jaar geleden zei dat de game in ontwikkeling was. Nu zegt hij wat anders. Ondanks dat we via bronnen hebben vernomen dat de game nog in de maak is, blijft het een wat vreemd verhaal. Misschien een vertoning op de GamesCom? Wij achten de kans klein en gokken meer op een next-gen titel. Wat jullie?

“We haven’t announced anything about that title”