Call of Duty: Black Ops Declassified zal zijn opwachting maken op de PlayStation Vita als exclusief portable deel in de franchise. De game zal volgende week op de GamesCom officieel onthuld gaan worden en daarnaast hebben we een afspraak voor de game staan en dat betekent dat je snel onze ervaringen over deze shooter zult kunnen lezen. Activision heeft tot op heden nooit iets prijsgegeven over de game, maar tegenover MCV praat Michael Sportouch (Europese Activision VP) erg positief over de titel.

De game op de handheld zal een echte Call of Duty ervaring leveren, zoals je dat van de franchise gewend bent. Daarnaast is Activision erg enthousiast over de mogelijkheden die de PlayStation Vita biedt met betrekking tot gameplay. Dat klinkt in ieder geval goed en nu is het hopen dat de game dezelfde kwaliteit kent als de delen op de consoles en daar gaan we volgende week achter komen.

“You can really expect us to deliver a true Call of Duty experience,”

“We are really excited about the opportunities that the Vita could offer us in terms of connecting with a new audience.”