Op 17 augustus zal je Sleeping Dogs uit de schappen kunnen plukken en met de game alleen zul je al snel een uur of twintig bezig zijn. Hier blijft het niet bij, want de game zal de komende zes maanden verschillende uitbreidingen krijgen in de vorm van downloadbare content. Dit maakt Square Enix bekend, dus het vooruitzicht is erg positief.

“Sleeping Dogs is een game waarvan we weten dat fans het willen blijven spelen, dus gedurende de komende zes maanden zullen we een groot aantal content packs ontwikkelen waardoor spelers plezier kunnen blijven beleven aan de game”[…]”We willen iets creëren voor ieders manier van spelen, van coole auto’s en razendsnelle missies tot bijzondere outfits en spelverlengende nieuwe missies. De lancering van de game is pas het begin”. – aldus Singleton van Square Enix.

De downloadbare content zal variëren van outfits tot ‘high-speed racing packs’, maar inhoudelijk wilde Square Enix verder nog niet op de geplande downloadbare content ingaan. Meer details zullen later volgen en de eerste DLC zal in september gaan verschijnen.