Site icon PlaySense

Prijsvraag; Win de Collector’s Edition van Horizon: Zero Dawn met prachtige goodies


Horizon: Zero Dawn, het nieuwe meesterwerk van Guerrilla Games ligt vanaf 1 maart in de winkels en de reviews hebben al aangetoond dat dit een must have is. Velen van jullie gaan deze game halen, zo werd wel duidelijk na de Jouw mening van afgelopen weekend.

Maar, als je wat krap bij kas zit of gewoon ook graag nog een Collector’s Edition wil hebben, dan kan dat! In samenwerking met Sony PlayStation geven we namelijk de Collector’s Edition van Horizon: Zero Dawn weg, maar dat is nog niet alles. Ook doen we er nog een aantal goodies bij, namelijk een mooi t-shirt, een cap en een rugtas.

Hieronder alle informatie over wat de Collector’s Edition bevat.

* In-game content.

De Collector’s Edition samen met de genoemde goodies maakt het wel tot een heel erg mooi pakket, nietwaar? Goed, jij kan dit dus winnen, maar omdat het zo’n mooi pakket betreft zal je hier wel echt wat voor moeten doen. De prijsvraag dan wel actie is als volgt:

Bedenk jouw eigen machine! Je kan kiezen voor een omschrijving, maar visueel uitbeelden is natuurlijk veel leuker. Vergeet naast de machine ontwerpen niet dat je deze ook van details, wapens, speciale mogelijkheden en meer mag voorzien. Kortom, laat je creativiteit de vrije loop en doe mee!

Heb je jou hersenspinsel uitgewerkt? Stuur het in en volg daarbij de onderstaande stappen. Stuur ook zeker even je adres mee, dat maakt het afhandelen gemakkelijker als je de winnaar/winnares bent.

Belangrijke mededeling: Om kans te maken op deze prijs, dien je ook daadwerkelijk de opdracht uit te voeren. Mailtjes met daarin enkel het bericht de prijs graag te willen winnen zullen we verwijderen.