Horizon: Zero Dawn, het nieuwe meesterwerk van Guerrilla Games ligt vanaf 1 maart in de winkels en de reviews hebben al aangetoond dat dit een must have is. Velen van jullie gaan deze game halen, zo werd wel duidelijk na de Jouw mening van afgelopen weekend.

Maar, als je wat krap bij kas zit of gewoon ook graag nog een Collector’s Edition wil hebben, dan kan dat! In samenwerking met Sony PlayStation geven we namelijk de Collector’s Edition van Horizon: Zero Dawn weg, maar dat is nog niet alles. Ook doen we er nog een aantal goodies bij, namelijk een mooi t-shirt, een cap en een rugtas.

Hieronder alle informatie over wat de Collector’s Edition bevat.

 • Exemplaar van Horizon: Zero Dawn voor de PlayStation 4
 • Steelbook case
 • 9″ Aloy figurine
 • ‘The Art of Horizon: Zero Dawn’ boek van 40 pagina’s
 • Exclusief PS4 thema
 • Carja Storm Ranger Outfit & Carja Mighty Bow*
 • Banuk Trailblazer Outfit & Banuk Culling Bow*
 • Banuk Traveller Pack*
 • Carja Trader Pack*
 • Nora Keeper Pack*
 • Nora Machine Trapper Pack*

* In-game content.

De Collector’s Edition samen met de genoemde goodies maakt het wel tot een heel erg mooi pakket, nietwaar? Goed, jij kan dit dus winnen, maar omdat het zo’n mooi pakket betreft zal je hier wel echt wat voor moeten doen. De prijsvraag dan wel actie is als volgt:

Bedenk jouw eigen machine! Je kan kiezen voor een omschrijving, maar visueel uitbeelden is natuurlijk veel leuker. Vergeet naast de machine ontwerpen niet dat je deze ook van details, wapens, speciale mogelijkheden en meer mag voorzien. Kortom, laat je creativiteit de vrije loop en doe mee!

Heb je jou hersenspinsel uitgewerkt? Stuur het in en volg daarbij de onderstaande stappen. Stuur ook zeker even je adres mee, dat maakt het afhandelen gemakkelijker als je de winnaar/winnares bent.

Belangrijke mededeling: Om kans te maken op deze prijs, dien je ook daadwerkelijk de opdracht uit te voeren. Mailtjes met daarin enkel het bericht de prijs graag te willen winnen zullen we verwijderen.

Hoe kan ik meedoen?

 1. Stuur een e-mail naar [email protected].
 2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Horizon: Zero Dawn'
 3. Geef duidelijk je inzending aan.
 4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 8 maart 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.