Site icon PlaySense

Prijsvraag: Win een prachtig pakket met verschillende LEGO games


We zijn alweer aangekomen bij onze zesde prijsvraag en die organiseren we in samenwerking met Warner Bros. Deze uitgever is natuurlijk bekend van de diverse LEGO games die zij jaarlijks uitbrengen en inmiddels zijn dat er behoorlijk wat.

Voor deze actie heeft Warner Bros. verschillende LEGO games beschikbaar gesteld en die geven we als één mooi pakket weg in de vorm van een hoofdprijs. Leuk detail: de LEGO Harry Potter Collection bestaat eigenlijk uit twee games, waardoor de hoofdprijs uit maar liefst vier games bestaat.

Hoofdprijs

Troostprijs*

Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie LEGO pakket met games? Overtuig ons dat je dit pakket moet winnen. Hoe je dat doet maakt niet uit. Je kan een tekening maken, een audiofragment opnemen, een video maken, een verhaal schrijven… afijn, je snapt het wel. Als je je creatie af hebt, stuur die dan in middels de onderstaande stappen. Zet voor het gemak ook even je adres erbij.

* Iedereen is vrij om mee te doen. Mocht je deze prijs winnen en niet beschikken over een PlayStation Vita, dan is er geen alternatieve prijs beschikbaar. Doe je enkel voor de hoofdprijs mee, geef dat even aan.