We zijn alweer aangekomen bij onze zesde prijsvraag en die organiseren we in samenwerking met Warner Bros. Deze uitgever is natuurlijk bekend van de diverse LEGO games die zij jaarlijks uitbrengen en inmiddels zijn dat er behoorlijk wat.

Voor deze actie heeft Warner Bros. verschillende LEGO games beschikbaar gesteld en die geven we als één mooi pakket weg in de vorm van een hoofdprijs. Leuk detail: de LEGO Harry Potter Collection bestaat eigenlijk uit twee games, waardoor de hoofdprijs uit maar liefst vier games bestaat.

Hoofdprijs

 • LEGO Ninjago Movie Videogame (PS4)
 • LEGO Harry Potter Collection (PS4)
 • LEGO Star Wars: The Force Awakens – Deluxe Edition (PS4)
 • LEGO bouwsetje van Giant-Man (Avengers)
 • LEGO bouwset van The Milano (Guardians of the Galaxy)

Troostprijs*

 • LEGO Star Wars: The Force Awakens (PS Vita)
 • LEGO bouwsetje van Giant-Man (Avengers)
 • LEGO bouwset van The Milano (Guardians of the Galaxy)

Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie LEGO pakket met games? Overtuig ons dat je dit pakket moet winnen. Hoe je dat doet maakt niet uit. Je kan een tekening maken, een audiofragment opnemen, een video maken, een verhaal schrijven… afijn, je snapt het wel. Als je je creatie af hebt, stuur die dan in middels de onderstaande stappen. Zet voor het gemak ook even je adres erbij.

* Iedereen is vrij om mee te doen. Mocht je deze prijs winnen en niet beschikken over een PlayStation Vita, dan is er geen alternatieve prijs beschikbaar. Doe je enkel voor de hoofdprijs mee, geef dat even aan.

Hoe kan ik meedoen?

 1. Stuur een e-mail naar [email protected].
 2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'LEGO Games'
 3. Geef duidelijk je inzending aan.
 4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Warner Bros. zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 7 januari 2018. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Warner Bros..