Site icon PlaySense

Er gebeuren momenteel mysterieuze dingen in GTA Online


Halloween is in aantocht en daar haken diverse games op in, zo ook GTA Online. Zo zijn er vreemde objecten in de lucht waargenomen, vooral bekend als UFO’s. Ook zijn er spookvoertuigen opgedoken en er lopen types in Los Santos en omstreken rond die niet al te vriendelijke bedoelingen hebben.

Halloween is gearriveerd in GTA Online en dat gaat dus gepaard met allerlei merkwaardige verschijnselen. Dit betekent ook dat je in specifieke modi in het teken van dit feest extra kunt scoren. Zo krijg je dubbele GTA$ en RP als je Come Out to Play, Condemned en Slasher speelt.

Maar er is meer dan alleen dat, en dat zetten we zoals gewoonlijk op een rijtje:

Altijd al het Casino Penthouse willen hebben? Dan kan je nu je slag slaan, want deze locatie is met 30% korting verkrijgbaar, inclusief alle upgrades en aanpassingen. Ook krijg je de komende dagen 50% korting op de Up-n-Atomizer, Widowmaker en Unholy Hellbringer. En tot slot ontbreekt het niet aan voertuigkortingen:

Link je jouw Social Club-account aan Prime Gaming, dan krijg je een GTA$100K bonus. Dit samen met de LCC Sanctus-motorfiets, verkrijgbaar bij Southern San Andreas Super Autos, uiteraard is dit gratis. Verder profiteer je van 70% korting op de Western Company Besra en Truffade Z-Type.