Site icon PlaySense

Ontdek heel wat geheimen en slacht hopen vijanden af om alle Trophies te verzamelen in Marvel’s Guardians of the Galaxy

Binnenkort kunnen we in de schoenen stappen van de beroemde Guardians of the Galaxy om een nieuw knotsgek avontuur te beleven met de kleurrijke bende. Ook de Trophy hunters onder ons kunnen zich weer helemaal uitleven, want ook deze game zal een lijst met virtuele trofeeën hebben én een blinkende platinum Trophy als kers op de taart.

Op Twitter werd heel wat info gegeven over deze Trophies, want we hebben intussen info gekregen over een groot deel van de lijst. De game zal in totaal 59 Trophies hebben, waarvan er nu al 34 geïdentificeerd zijn. De overige 25 zijn verhaalgebonden Trophies, die je niet kan missen als je het hoofdverhaal uitspeelt. Deze zijn echter niet vrijgegeven, om zo spoilers te vermijden.

Vrees echter niet: je kan ze op elke moeilijkheidsgraad behalen, dus vermoedelijk wordt de weg naar de platinum Trophy niet erg moeilijk. Aangezien we momenteel nog niet de volledige lijst hebben, weten we ook niet of onderstaande Trophies brons, zilver of goud zijn. Je kan ze hieronder nalezen en het is vanzelfsprekend dat de Achievements identiek zijn.

Marvel’s Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober.