Site icon PlaySense

De komende dagen kan je snel rijk worden met de ‘A Superyacht Life’-missies in GTA Online


Het is de komende dagen raadzaam om je in GTA Online te richten op de ‘A Superyacht Life’-missies, want die zijn momenteel erg lucratief. Drie van de zes missies leveren je momenteel namelijk een extra bonus van GTA$100K per stuk op, mits je ze volledig uitspeelt uiteraard.

Daar blijft het niet bij, want de missies op zichzelf leveren je vierdubbel RP en GTA$ op en als je alle missies hebt uitgespeeld én het Galaxy Super jacht koopt, ontvang je nog 1 miljoen GTA$ als bonus.

Als je Drop Zone gaat spelen, dan ontvang je driedubbele RP en GTA$. Voor Martin Madrazo Contact missies ontvang je het dubbele in RP en GTA$. Genoeg middelen dus om je portemonnee in GTA Online te spekken, terwijl je ook voortgang opbouwt met meer RP.

Alle details van de wekelijkse update zijn als volgt:

Enkel op de PlayStation 5 en Xbox Series X|S:

Qua kortingen is het deze week niet zo uitgebreid, want er zijn enkel voertuigen in de aanbieding. Hierbij kan de korting oplopen tot maximaal 50% en je treft hieronder een overzicht van de voertuigen waar het precies om gaat:

GTA+ leden die hun account verbinden aan Prime Gaming ontvangen een extra GTA$100K – wat uitkomt op een totaal van GTA$300K. Zorg ervoor dat voor 8 juni je Social Club-account is aangemeld bij Prime Gaming en GTA+, om deze week GTA$300K te ontvangen. De aanbieding eindigt op 30 juni.