Site icon PlaySense

Rockstar voegt de Imponte Ruiner ZZ-8 en nieuwe promo’s toe aan GTA Online


Rockstar Games heeft onlangs met The Criminal Enterprises update het nodige aan nieuwe content aan GTA Online toegevoegd, waardoor er weer veel te beleven valt in het online component van Grand Theft Auto V. Natuurlijk mogen we ook wekelijkse updates verwachten met nieuwe toevoegingen, promo’s en manieren om extra te verdienen.

De details voor de komende dagen zijn door de ontwikkelaar gedeeld en hebben we hieronder op een rijtje gezet. Een van de grootste nieuwe toevoegingen is de Imponte Ruiner ZZ-8, wat een gloednieuw voertuig is.

Op PlayStation 5 en Xbox Series X|S:

Tot slot zijn er natuurlijk weer kortingen waarvan je kunt profiteren. Verschillende voertuigen zijn in de aanbiedingen, zie daarvoor het onderstaande lijstje. Verder krijg je momenteel 40% korting op Clubhouses bij Maze Bank Forceclosures. Bikerjassen schaf je momenteel met 50% korting aan.

GTA Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account verbinden met Prime Gaming, ontvangen GTA$125K. Alle bonus GTA$ worden binnen 72 uur op je Maze Bank-account gestort.